Andrei Florian a trecut proba cântarului

Cântarul oficial şi conferinţa de presă dinaintea primei gale de box profesionist organizată la Zalău s-au desfăşurat joi seara, la Centrul Comercial „Zalău Value Centre”. În prezenţa unui public numeros, pugiliştii care vor urca în ring vineri seara au susţinut proba cântarului, începând cu meciurile de palmares şi încheindu-se cu main event-ul serii, dintre sălăjeanul Andrei Florian şi Sladan Janjanin, din Bosnia Herţegovina, meci la categoria 76 de kilograme, pentru centura IBA.
„Mâine seară veţi vedea un knockout din partea unui sălăjean”, a afirmat Andrei Florian la conferinţa de presă. De cealaltă parte, adversarul acestuia, Sladan Janjanin, a spus că „astăzi (n.r., joi) este sărbătoarea lui Florian, dar mâine va fi seara mea”.
La cântarul oficial a fost prezent şi Stephane Cabrera, vicepreşdintele Asociaţiei Internaţionale de Box. Acesta s-a arătat onorat să fie prezent la un astfel de eveniment organizat şi în memoria lui Rudel Obreja, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Box, Gala „Florian Fighting Championship” fiind organizată şi sub denumirea de „Memorialul Rudel Obreja”.
Reamintim că evenimentul de vineri seara, programat la ora 18, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va cuprinde 10 meciuri, şapte pentru palmares şi trei pentru centuri.

One Thought to “Andrei Florian a trecut proba cântarului”

  1. […] a afirmat Andrei Florian la conferinţa de presă.… Articolul Andrei Florian a trecut proba cântaruluui apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment